Ne javen e fundit te kampionatit, skuadra jone arriti nje fitore shume te vlefshme. Fitore qe na gezoi pa mase, sidomos ne cunave qe e ndoqem ndeshjen ne Kabul( Vlore). Nje situat alla 97-te. Loja e ekipit tone ashtu sic u cilesua dhe nga specialistete dhe drejtuesit e Flamuratarit, me ne krye gjaknxehtin Kushta, ishte e nje niveli teper te larte. Ekipi i Elbasanit megjithe se, nuk ka ne organik emrat e vjetshem, ka nje grup kompetitiv dhe te palodhur.Elbasani me ne krye trajnerin Deliu ka gjetur ekulibrat e duhur ne fushen e lojes, duke pershtatur cdo futbollist ne pozicionin ku ai mund te jap maksimumin.Futbollistet e Elbasanit ne keto javet e fundit kane dhene maksimumin ne fushen e lojes, duke respektuar deri me nje detyrat taktike. Lojtaret e Elbasanit ne ndryshim nga fillimi i kampiontit kane arritur kondicionin e tyre optimal fizik dhe teknik. Kjo fale stervitjes se aplikuar nga Deliu dhe stafi teknik. Ne tifozet verdheblu i shprehim nje falenderim te vecant trajnerit tone dhe denojme ate qe i ndodhi ne Vlore . Tifozet e Elbasanit do te jene gjithmon prane ekipit te tyre dhe ne ndeshjen e ardhshme ne Kruje, urojme te kthehemi ne Elbasan me fitore.
Avokati ©kfelbasani.com

Filed under: Uncategorized
Trackback Uri