Po arbiter qe ka marre ne krah FSHF-ne ben ate qe c’do njeri dhe tifoz nuk e pelqen, xhesti eshte dicka fyese per tifozet dhe komunitetin qe na rethon. Kemi pare qe skuadrat denohen nga fshf po ashtu dhe tifozet per sjelljet jo te mira dhe dhunen qe ushtrojne. Ne kete aspekt tifo grupi “Tigrat“ kerkon drejtesi duke ju derjtuar federates qe te marre masa ne menyre ligjore ndaj albitrit anesore Arben Molla qe ofendoi tifozet e Elbasanit ne stadiumin „Selman Stermasi“. Ta denojne sipas regullores per ato c’ka ka bere, nje xhest ndaj tifozeve nuk eshte pak dhe ju themi shanci i zotit qe ne ate stadium ishim pak veta se ne qofshim shume as polici dhe as shtet nuk do na kishte ndalur. Nje palo albiter MOLLA tregoi faqen para mediave dhe i beri te ditur Shqiperise dhe familjes se tije se si shahen albitrat, me plot goje themi dhe deklarojme ne kete rast faji dhe ofendimi i albitrit u provokua nga vete ai.
Ne kete rast denocojme albitrin dhe i kerkojme FSHF ne eshte ne gjendje te marre masa per ato njerez ku vete i edukon.
Nuk po e bejme kete se eshte rasti i pare, por sepse duam qe ne stadiumet tona te behet nje revolucion dhe te denoncohen si sjelljet e tifozave ashtu te te punonjesve te FSHF.
Ne mendojme te jemi nje ure lidhese per ecurine e futbollit dhe tifozerive, por kerkojme dhe perkrahje per denocimet qe bejme.

Filed under: Uncategorized
Trackback Uri